2009. február 28., szombat

nanu nanu

Mai esténket rövid tanakodás után az Ellátóban kezdtük. Rosszkedvűen és fáradtan érkeztünk későbbi oldódásunk helyszínére. A hely tömve fura emberekkel. Telefon Duddancsnak, hogy mimerrehányméter. Instantnál, taxi és jövünk. 4-en vagyunk. Van hely?
PERSZEEEEEE! :D
Gyertek csak. Nomármost 6 hangos, széles mozdulatokkal magyarázó lány egy körasztalnál már eleve érdekes látvány, hát még amikor Dudi az újdonságos ájfónjával fényképez, postol, tagel, kommentel... Ez a vég. :D
Új pajtik a láthatáron: Ruszkai (vagy y, fene se tudja, kimondva meg mindegy), Cápi, és ott volt még Fanni, nomeg Dudi. Kingát és jómagamat már nem is említem.
Ruszkai folyamatosan kapadozik Dudi telefonja után, valahogy mindig egy kézrecsapás és egy: "RUSZKAI! HÁT NEM MEGMONDTAM, HOGY NEM NYÚLSZ HOZZÁ!!!!" felkiáltás volt a vége.
Emlékszik még valamelyikőtök a Tinidalra? :D Vagy a nanu-nanu-ra? Eperfagyis volt a bakelitlemez tokja. :D
Új pletykák az "irodagyárról", lehet, hogy nemsokára nagyon ráérős lesz a csipu?
Meglássuk.
Kibékülések is történtek, Kinga nem költözik ugyan Rómába, de mindenesetre szent a béka bringás fronton is. Node ahogy én is tudok fészbukmerrid lenni egy hétig, a dolgok változhatnak.
Befutottak a lyányok spanjai, akiknek sajna nem jegyeztük meg a nevüket, nem is maradtak sokáig, balra el. Vagyis jobbra, mert arra volt az ajtó. :D
Döme és Robber a Mumusból csatlakoztak hozzánk, mert ott: 1. hideg volt, 2. elfogyott a sörük, 3. (gondolom) itt 6 csaj várta őket... :D
Végre volt alkalmam másodszor (na jó, kettő és feledszer) megnézni azt az embert, akivel májusban berlini hétvégémet töltöm. :D Saslik, tessék szállásokat keresni!!!!
Új nevet is kaptam a keresztségben: Géza
Dudiék leléptek az Instantba, Robber kortyolt még kettőt a vodkájából, aztán elment "csajozni" ;)
Édes hármasban megvitattuk a fejjel lefelé muslincatemetés lényegét, a kórházi közellátást és lábsérülések történeteit, közben Bambi sms-t írt, hívott, de lényegi kommunikációra nem került sor, mert nem igazán tudtam kiolvasni az üzenet lényegét. És mielőtt rosszra gondolnátok: egész este kólát ittam! A hiba Ambrus készülékében volt, valahogy az ujjai nem találták a helyes billentyűket.
Felkutattuk Robit, majd a távozás hímes mezejére léptünk. Fiúk haza, mi az instantba.
Pont odaértünk, mikor Dudi üvöltve ront ki az ajtón:
"-Meneküljünk, mert bent van Krisztián, aki rengeteget beszél, iszonyúan idegesítő, és holnap a B.B. út 22-ben házibuli lesz, ahol egy perces csenddel adózunk Horthy emlékének."
Najó. Ők tovább a Miniatűrbe, amit már nem mertünk megkockáztatni, mivel holnap Ralph Myerzre rázzuk a popsit a hajón.
Hazafelé sétálva valahogy fura érzésünk volt Kingával. Valami nagyon negatív, mondhatni vészjósló.
Nem tudjuk miért, de lehet, hogy a lomtalanítás és a sok szemét okozta, vagy az utcán lődörgő fura emberek.
Kingu már itt kucorog mellettem talpig fehér takaróba burkolózva, és szinte kinézi kezemből a gépet. Úgyhogy megyek is, és átadom neki a terepet.

csippanat

Csipesz mindent leírt... Kingu hulla fáradt, nem túl vicces az, ha az ember 2 napja nem tud felmondani munkahelyén, hajnalokig forgolódik az ágyban és agyal agyal és csak agyal... Bár igazán megtisztelő, hogy jó "szakembernek" tartanak olyan emberek, akik nap mint nap találkoznak marketingesekkel... és azt mondják, hogy mindig szerettek velem dolgozni, mert tudtam, hogy miről beszlek :D Ez jól esett nagyon :D.

Csipu, köszi a kapcsolatomba fektetett bizalmad! :D
Igen, a dolgok változnak... meglátjuk ki merre hová, hogyan...

Világbéke és macska.

Kingu

Nu, amíg még fő Kingának a hajnali virslivacsora, gyorsan még idecuffantok egy pár sort.

Kinga itt vacsizik mellettem (megjegyzem, nem találta a mustárt...)
2 virsli a tányéron.
Egyszercsak, már csak egy, erre Kinga:
-Te! Én ezt most megettem, vagy elgurult???
:D:D:D:D:D

soljassiknak, és azoknak akik ma nem Carl Craig-re csapatják szét magukat, itten van némi ízelítő Ralfiból:



vaaagy

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Szóval Berlin. Ezért kellett a Kinga segítsége?