2009. május 19., kedd

101

Ez a 101. bejegyzés! De izgiiiii!
Jó régen írtam/írtunk. Volt ez idő alatt dráma, nevetés, sírás, összejövés, szétválás, depresszió, fetrengve röhögés, napozás, bringázás, fotózás, pasifelszedés, és még ki tudja mi.
Azt hiszem kijelenthetem, hogy végérvényesen megérkezett a TAVASZ!!!! Nagyon tetszik amit látok, tapasztalok mostanság. Meleg van, az emberek kedvesek, új barátságok szövődnek.
Mennyire édes már, hogy egyik Gödrözős éjjel egy fiú leszólít minket Kingával, hogy "sziasztok, hol lehet ma éjjel táncolni?" És azóta nagyon jó haverokká váltunk. Matte, üdv a csapatban.
Szintén új tag (számomra) Tibba Tib, akit imádok, iszonyú humora van és nem rest velünk gyárépületekbe és ilyen-olyan elhagyatott terepekre jönni fotózni.
Orsike, aki (bármennyire is nem akarja, nagy példaképem fotózás terén) azonnal belopta magát a szívembe, megállapítottuk, hogy a lányok közötti barátság álszent, így kapásból szimpi volt a csaj.
Vikit Mattén keresztül ismertem meg, fanyar humorú sziporkázó csajszi, aki (kicsi ez a város, mondhatom) 1 sarokra lakik tőlem.
Nagy bulik nincsenek mostanság, viszont zajlik az élet. A nap végét általában a Gödörben ünnepeljük egy radler társaságában. Kellemes szokássá vált.
Nem sokára jön a wakeboard szezon, ahova cépi már be is jelentkezett (ő is új szerzemény, Bios szülinapján ismertem meg, zseniális figura, vonalakban látja a világot. Lesz majd kiállítása is, érdemes megnézni. Majd ha lesz időpont, linkelem.

Szóval Drágáim, lassan egy gigantikus nagy családdá növi ki magát az imush társadalom. Megmondom őszintén, tetszik!
nem volt egy jó bejegyzés, elnézést érte, de tényleg annyi minden történik mostanság, hogy leírni nincs idő.
menjetek frizbizni a kopaszira! Vagy bringázni! Vagy... vagy... vagy...
van bőven alternatíva.
puszkerály:
csipp

4 megjegyzés:

tajkonauta írta...

Most akkor hova érdemes menni munka után?

mostakkorhova? írta...

de tényleg!

Unknown írta...

a gödörbe :)
de tényleg!

tajkonauta írta...

Mikor a gödörbe?