2009. március 7., szombat

Nőnap IMU módra

Péntek délután, munka után az Irodagyárból indultunk Ceglédre.
Egészen felkészültek voltunk:
Ceglédre kell menni. Ennyi. Najó, még a hotel nevét is tudtuk... gondoltuk úgyis ki lesz táblázva... annyira nem nagy ez a Cegléd... csak arra nem gondoltunk, hogy az útkereszteződésekben nem lesz pont tábla... miután négyszer eltévedtünk a táblák miatt, és még kétszer, mert megpróbáltunk a google map alapján megtalálni a szállást, egy helyi lakostól kértünk útbaigazítást... felvilágosított, hogy milyen szép és jó... fürdeni is lehet, a Polgármester barátikörét is megismertük, mire végre azt is elmondta, hogy hogy jutunk el idáig.

Gyorsan felcuccoltunk a szobába... este fél 9. Vacsi 9-ig van, gyorsan lefutottunk kajálni... meglepetten toppantunk be az étterembe: "Mi ez a zene???"
Egy szőke bombázó nyomja a mulatóst... a zongorát konkrétan úgy verte, mintha tésztát gyúrna. A büfé asztalt "a csoport" tagjai közül az ügyeletes szépkislány és az ügyeletes kaszanova táncolták körbe.

Inkább gyorsan betoltuk a vacsit és ledőltünk aludni.

Másnap: korán kelés, reggeli, fürdő, szauna-túra, masszázs, kozmetikus... vacsi, tévénézés, majd mindjárt alvás.
Ennyire tartalmas volt a nőnapi szombatunk.
Mivel este vacsi közben megleptek minden nőt egy szív alakú epertortával, eldöntöttük Csipesszel, hogy minden évben így ünnepeljük meg a nőnapot!

Kingu voltam.

Kimaradt a történetből, hogy tegnap este lementünk a bárba még egy picit picsulni. Én ott szerencsétlenkedtem a táskámmal, Kinga meg csak nézett, nézett... Ma reggel közölte, hogy így képzel el engem 40 év múlva. Csak akkor már a botomat is a táska mellé támasztom... Az ő járókeretét nem kell támasztani. Felszabadultam csacsogunk majd:
-Emlékszel, amikor 30 évvel ezelőtt...
(Kinga: nem is fogunk emlékezni, hogy mi volt 30 évvel ezelőtt)
(Csipu: Jah, akkor:)
-Mire is kéne emlékeznünk 30 évvel ezelőttről??? :D

Reggelinél azzal szórakoztunk, hogy a reggelis társaknak megpróbáltuk megtippelni a foglalkozását. Volt ott könyvtárosnő, autóalkatrész kereskedő, favágó, védőnő...
De talán a legmókásabb az Addams Familyből Morticia Addams volt, right next to our table. :)

Körmöt is lakkoztunk ám!!! Vagyis én. Igazi picsulós hétvége! Rendszert csinálunk belőle.
Íme a fotók, és a méltán híres szintipop királynője: Marika első debütáló videoklipje profi versenytáncosok által tarkítva.
Címe: páróle páróle páróóóóle...

2 megjegyzés:

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

az énekes hölgy kérdésére válaszolva: igen, ez biztosan:
http://www.fiskarsshop.hu/catalog/matador-p%C3%A1rol%C3%B3-serpeny%C5%91-%C3%BCveg-fed%C5%91vel-p-2276.html