2009. január 13., kedd

az első

Szeretettel üdvözlök mindenkit 2009-ben. Háhááááá! Tudom ám, egy hangyabokányit elkéstünk. Az első említésreméltó esemény ugyanis múlt szombaton volt, a Merlinben, aholis a Blast From The Past ünnepelte -és vele mi magunk is- 5. szülinapját.
Hiiiiihetetlenül sokan gyűltek össze eme neves alkalom címén.
Nekünk kis privát szülinapi ünnepségünk is volt, ami ad hoc jelleggel született, és 5 db színes gyertya meggyújtásában tetőzött, ami egy XXL krémtúróba volt beleszurkálva.
G. nagyon édesen eltátotta a száját és így szólt: "nekem nem is most van a szülinapom"
Volt még spontán átkeresztelés Dávidról Dánielre, Fine Cut Bodies collectables gyártás K-nek, csajok lepattintása Manyoszról, P.S-val való rekordkísérlet a láthatatlanná ivásra, dráma, csók és könny, szerelem, meg miegymás...
Nnnna, ezen a bulin tényleg ott volt mindenki, aki a BFTP 5 éves pályafutását ilyen-olyan szinten, de végig asszisztálta. Jójó, mi csak az elmúlt 1 évben csatlakoztunk be, de bizton állíthatom, hogy ezt az 1 évet nyugodt szívvel nevezhetjük gyorstalpalónak! A hűtőm nemsokára meg is telik az eddig meglátogatott bulik flyereivel. Csak azt sajnálom, hogy erről a buliról pont nem sikerült szereznem egyet sem.
Ámbátor a 2 hét múlva tartandó Stanton Warriorsról már megvan, SŐT! már ki is raktam a hüttőre! :)
Kinga szülinapi babazsúrja is pont aznap lesz, úgyhogy velős indítással az instantban, majdan annál fajsúlyosabb folytatással a Merlinben leszünk jelen január 24-én, édes barátosném 26. szülinapi buliján.
Ennek a mondatnak se sok értelme van, de mint ahogy azt már észrevehettétek, nem mindig vagyok a helyzet magaslatán. ööööööö
naja
Azt hiszem a 2009 a változások éve lesz. Bááááár, ha jobban belegondolok, a 2007, 2008 is az volt.
Erősen indul ez az év!

csipu

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

fajsúlyos

Unknown írta...

öööööö
aha
:D
G mi?